Szolgáltatások

Szolgáltatásaink, melyek segítségével jobb minőségű szoftvert fejleszthet alacsonyabb költséggel és mellyekkel jobban kihasználhatja eszközeinket

Nemzetközi QA szakértő képzések

 

Szeretne nemzetközileg is elismert kompetenciát szerezni? Kiképezzük munkatásait. Átadjuk a legjobb nemzetközi gyakorlati módszereket, hogy biztosítsa versenyképességét.

 

Oktatásainkat a Szegedi Tudományegyetem Szoftverfejlesztési Tanszékével együttműködve alakítottuk ki, hogy egyetemi szintű képzéseken vehessenek részt.

 

 

 

 

 

 

IREB CPRE FL követelmény-menedzsment - alapszint

 

 

Az IREB CPRE FL (Foundation Level) tanfolyamon megismerheti a követelmény-menedzsment alapjait. Hogyan gyűjtsük össze a követelményeket, hogyan dokumentáljuk, osztályozzuk, menedzseljük azokat.

 

Az International Requirements Board által kidolgozott, nemzetközileg elismert képzés.

 

 

 

 

 

 

ISTQB CTFL - tesztelési alapismeretek

 

 

Az ISTQB CTFL (Certified Tester Foundation level) tanfolyam során megismerheti a tesztelési szakma alapjait, fogalomtárát, technikákat. 

A megszerzett ismeretekkel bátran vállalhat alkalmazás tesztelési szakértőknek meghirdetett állásokat.

 

 

 

 

 

ISTQB CTAL - tesztelési haladó szinten

 

 

Az ISTQB CTAL (Certified Tester Advanced Level) szint a CTFL vizsga megszerzése után érhető el. A haladó szintű tesztelői oktatással tovább léphet a szakmai ranglétrán.

 

 

 

ITIL v3 Foundation

 

 

Az ITIL (IT Infrastructure Library) az informatikai szolgáltatásmenedzsment (IT Service Management, ITSM) legjobb gyakorlatának átfogó és egységes dokumentációja. Tanfolyamunkon megismerheti az ITIL fogalomtárát, alapjait.

 

 

Érdeklődés

 

  

 

Refaktoring technikák

 

 

Úgy érzi, hogy újra kellene struktúrálnia szoftverét, mert már drága és nehézkes a továbbfejlesztés? 

Szakértőink a forráskóátstrukturálással kapcsolatos korszerű elméleti hátteret és gyakorlati tapasztalataikat osztják meg a résztvevőkkel.

 

 

Érdeklődés

Hírek
 • Szimbolikus kódvégrehajtás workshop (2016.03.08.)
  2016-02-15
  icon
  A sorban következő alkalom témája a szimbolikus kódvégrehajtás. Aki fejlesztő vagy tesztelő létére már találkozott NullPointerException-nel, ClassCastException-nel, nullával való osztással - röviden f...
  Olvasson tovább
 • Szoftvertesztelői képzés indul
  2015-02-02
  icon
  A FrontEndART Kft. 11 alkalmas, alapszintű szoftvertesztelői oktatást indít 2015. március 7-től szombatonként Szegeden....
  Olvasson tovább
Több hír
Ajánlások
Egyedi szoftvereket fejlesztünk ügyfeleinknek világszerte. Miután elkezdtük használni a QualityGate eszközt, érezhetően nőtt ügyfeleink elégedettsége, amely már rövid távon is újabb megbízásokat jelentett.
Saját termékünk fejlesztése során a költségek folyamatos csökkentésére törekszünk, amelyben nagy mértékben segítségünkre van a FrontEndART által fejlesztett QualityGate eszköz.
A QualityGate segíti fejlesztési hatékonyságunk növelését, a fejlesztéseink minőségének szinten tartását, és ez által a projektek kockázatának minimalizálását. A megoldás használata leegyszerűsítette a mások által fejlesztett rendszerek átvételét is.
Garai Krisztián (P92 RDI)
Orbán Előd (Enterprise Group Kft.)
Dr. Szepessy Zsolt (evopro Innovation)
 • Esettanulmányok

  Ismerje meg, hogyan használják mások a FrontEndART eszközeit a gyakorlatban! Szerezzen gyakorlati tapasztalatokat az esettanulmányainkból!

  Esettanulmányok letöltése
 • Whitepaper

  Szeretne többet megtudni a megoldásaink szakmai hátteréről? Olvassa szakértőink anyagait!

  Whitepaper letöltése