Szolgáltatások

Szolgáltatásaink, melyek segítségével jobb minőségű szoftvert fejleszthet alacsonyabb költséggel és mellyekkel jobban kihasználhatja eszközeinket

Minőségmenedzsment eszközök bevezetése

 

Eszközök bevezetése

 

Segítünk a FrontEndART minőségmenedzsment eszközök bevezetésében. Beillesztjük az Önök folyamataiba az eszközhasználatot. Átadjuk a legjobb gyakorlatot, hogy a lehető legjobb eredményeket érjék el eszközeinkkel.

 

Testre szabás

 

Testre szabjuk egyedi igényei alapján szoftverminőség menedzsment eszközeinket. Igény szerint integráljuk informatikai rendszerébe.

 

 

QualityGate SaaS keretében - szoftverek minősítése 

 

Szolgáltatás keretében minősítjük alkalmazásait, hogy tisztában legyen, mire építi üzleti működését. Nem kell megvennie a szoftver licencet, a szoftvert, mint szolgáltatást nyújtjuk.

 

 

TestNavigator SaaS keretében - tesztelés hatékonyságának mérése

 

 

Szolgáltatás keretében megmérjük a tesztelésének hatékonyságát a TestNavigator eszközünkkel. Nem kell megvennie a szoftver licencet, a szoftvert, mint szolgáltatást nyújtjuk.

 

 

 

Érdekli a szolgáltatás? Keressen minket!

Hírek
 • Szimbolikus kódvégrehajtás workshop (2016.03.08.)
  2016-02-15
  icon
  A sorban következő alkalom témája a szimbolikus kódvégrehajtás. Aki fejlesztő vagy tesztelő létére már találkozott NullPointerException-nel, ClassCastException-nel, nullával való osztással - röviden f...
  Olvasson tovább
 • Szoftvertesztelői képzés indul
  2015-02-02
  icon
  A FrontEndART Kft. 11 alkalmas, alapszintű szoftvertesztelői oktatást indít 2015. március 7-től szombatonként Szegeden....
  Olvasson tovább
Több hír
Ajánlások
Egyedi szoftvereket fejlesztünk ügyfeleinknek világszerte. Miután elkezdtük használni a QualityGate eszközt, érezhetően nőtt ügyfeleink elégedettsége, amely már rövid távon is újabb megbízásokat jelentett.
Saját termékünk fejlesztése során a költségek folyamatos csökkentésére törekszünk, amelyben nagy mértékben segítségünkre van a FrontEndART által fejlesztett QualityGate eszköz.
A QualityGate segíti fejlesztési hatékonyságunk növelését, a fejlesztéseink minőségének szinten tartását, és ez által a projektek kockázatának minimalizálását. A megoldás használata leegyszerűsítette a mások által fejlesztett rendszerek átvételét is.
Garai Krisztián (P92 RDI)
Orbán Előd (Enterprise Group Kft.)
Dr. Szepessy Zsolt (evopro Innovation)
 • Esettanulmányok

  Ismerje meg, hogyan használják mások a FrontEndART eszközeit a gyakorlatban! Szerezzen gyakorlati tapasztalatokat az esettanulmányainkból!

  Esettanulmányok letöltése
 • Whitepaper

  Szeretne többet megtudni a megoldásaink szakmai hátteréről? Olvassa szakértőink anyagait!

  Whitepaper letöltése