Szolgáltatások

Szolgáltatásaink, melyek segítségével jobb minőségű szoftvert fejleszthet alacsonyabb költséggel és mellyekkel jobban kihasználhatja eszközeinket

Kulcsrakész alkalmazás-tesztelés

 

Tesztkommandó

 

Vegye igénybe Ön is a FrontEndART Tesztkommandó csapatát, amely minősített ISTQB szakértőkkel és tesztelőkkel felvértezve nyújt teljes körű alkalmazástesztelést a szoftverfejlesztő és üzemeltető cégek számára. A tervezéstől a kivitelezésig, a tesztelés számos területén hadrendbe állítható a gárda: automatizálás, manuális végrehajtás, performancia- és biztonsági tesztek, dokumentálás, hibajavítások ellenőrzése.

 

Keressen bennünket, ha:

 

 • Nem szeretne állandó csapatot fenntartani a csupán időszakos, kampányszerű tesztelési feladatok ellátására
 • A tesztelési projektjei véget nem érő szenvedéssé váltak
 • Csapatának nincs minden feladathoz elegendő kompetenciája, gyakorlata vagy felkészültsége
 • Úgy érzi, hogy profi, felkészült tesztelői csapattal csökkenthető volna az élesítés kockázata

 

 

Biztonsági tesztek profi hackerektől

 

A területen jártas szakértőink felmérik alkalmazásának biztonsági szintjét, feltárják a biztonsági réseket és javaslatot tesznek a megfelelő biztonság eléréséhez szükséges javításokra, módosításokra.

 

 • Etikus hackelés
 • Sérülékenységi vizsgálat, auditálás
 • Penetrációs tesztek végrehajtása

 

 

 

Érdekli a szolgáltatás? Keressen minket!

Hírek
 • Szimbolikus kódvégrehajtás workshop (2016.03.08.)
  2016-02-15
  icon
  A sorban következő alkalom témája a szimbolikus kódvégrehajtás. Aki fejlesztő vagy tesztelő létére már találkozott NullPointerException-nel, ClassCastException-nel, nullával való osztással - röviden f...
  Olvasson tovább
 • Szoftvertesztelői képzés indul
  2015-02-02
  icon
  A FrontEndART Kft. 11 alkalmas, alapszintű szoftvertesztelői oktatást indít 2015. március 7-től szombatonként Szegeden....
  Olvasson tovább
Több hír
Ajánlások
Egyedi szoftvereket fejlesztünk ügyfeleinknek világszerte. Miután elkezdtük használni a QualityGate eszközt, érezhetően nőtt ügyfeleink elégedettsége, amely már rövid távon is újabb megbízásokat jelentett.
Saját termékünk fejlesztése során a költségek folyamatos csökkentésére törekszünk, amelyben nagy mértékben segítségünkre van a FrontEndART által fejlesztett QualityGate eszköz.
A QualityGate segíti fejlesztési hatékonyságunk növelését, a fejlesztéseink minőségének szinten tartását, és ez által a projektek kockázatának minimalizálását. A megoldás használata leegyszerűsítette a mások által fejlesztett rendszerek átvételét is.
Garai Krisztián (P92 RDI)
Orbán Előd (Enterprise Group Kft.)
Dr. Szepessy Zsolt (evopro Innovation)
 • Esettanulmányok

  Ismerje meg, hogyan használják mások a FrontEndART eszközeit a gyakorlatban! Szerezzen gyakorlati tapasztalatokat az esettanulmányainkból!

  Esettanulmányok letöltése
 • Whitepaper

  Szeretne többet megtudni a megoldásaink szakmai hátteréről? Olvassa szakértőink anyagait!

  Whitepaper letöltése