Szolgáltatások

Szolgáltatásaink, melyek segítségével jobb minőségű szoftvert fejleszthet alacsonyabb költséggel és mellyekkel jobban kihasználhatja eszközeinket

Kulcsrakész alkalmazás-tesztelés

 

Teszteltessen profikkal

 

 

Tesztkommandó

 

 

Vegye igénybe Ön is a FrontEndART Tesztkommandó csapatát, amely minősített ISTQB szakértőkkel és tesztelőkkel felvértezve nyújt teljes körű alkalmazástesztelést a szoftverfejlesztő és üzemeltető cégek számára. A tervezéstől a kivitelezésig, a tesztelés számos területén hadrendbe állítható a gárda: automatizálás, manuális végrehajtás, performancia- és biztonsági tesztek, dokumentálás, hibajavítások ellenőrzése.

Minőségmenedzsment eszközök bevezetése

 

Vezesse be eszközeinket szakértőkkel

 

 

Átadjuk a legjobb gyakorlatot

 

 

Eszközöket keres, hogy a fejlesztések minőségét javíthassa?

 

Szakértőink segítenek a FrontEndART minőségmenedzsment eszközök bevezetésében. Beillesztjük az Önök folyamataiba az eszközhasználatot. Átadjuk a legjobb gyakorlatot, hogy kihasználhassák eszközeink előnyeit.

Forráskód-minősítés

 

Mérje meg fejlesztéseinek minőségét

 

 

Független szakértői véleményt adunk

 

 

Szeretné megismerni, hogy milyen minőségű fejlesztésekre építi a működését?

 

Szakértőink részletes elemzést készítenek a fejlesztésék minőségének ellenőrzéséhez. Feltárjuk a kódban található hibákat, kockázatos részeket, a várható karbantartási költségszintet.

Sérülékenység vizsgálat és penetrációs tesztelés

 

Fedezze fel időben a rendszer gyenge pontjait!

 

 

Etikus hackelés

 

 

A hackelés meglepő módon nem feltétlenül negatív dolgot jelent. Az úgynevezett etikus hack egy megelőző módszer, amelyet a rendszerek élesítése előtt végeznek annak érdekében, hogy ne a véglegesítés után derüljenek ki a súlyos gyengeségei.

Nemzetközi QA szakértő képzések

  

Szerezzen versenyképes kompetenciát

 

 

Szoftverminőség-menedzsment képzések

 

Szeretne nemzetközileg is elismert kompetenciát szerezni? Kiképezzük munkatásait. Átadjuk a legjobb nemzetközi gyakorlati módszereket, hogy biztosítsa versenyképességét.

 

          

Esettanulmányok
Számoljunk karbantarthatósági költséget QualityGate-tel

Az esettanulmányunkban megismerheti, hogy egy, a nemzetközi piacon is jelenlevő szoftverfejlesztő cég, a Qualysoft Informatika Zrt., hogy határozta meg egy alkalmazás jövőbeni várható fejlesztési, karbantartási költségeket a QualityGate segítségével.

Melyik fejlesztő céget válasszam?

Az alábbi esettanulmány megmutatja, hogyan ad objektív, eddig nem nagyon mért, de igen fontos minőségi jellemzőt a QualityGate ahhoz, hogy a megrendelő kiválaszthassa a számárra legjobb fejlesztő céget,  és  hogyan befolyásolta a kiválasztás mentét az új minőségi jellemző bevezetése.

 

Ajánljuk beszerzőknek és azoknak, akiknek fontos, hogy a legjobb fejlesztőket találják meg.

Hírek
 • Szimbolikus kódvégrehajtás workshop (2016.03.08.)
  2016-02-15
  icon
  A sorban következő alkalom témája a szimbolikus kódvégrehajtás. Aki fejlesztő vagy tesztelő létére már találkozott NullPointerException-nel, ClassCastException-nel, nullával való osztással - röviden f...
  Olvasson tovább
 • Szoftvertesztelői képzés indul
  2015-02-02
  icon
  A FrontEndART Kft. 11 alkalmas, alapszintű szoftvertesztelői oktatást indít 2015. március 7-től szombatonként Szegeden....
  Olvasson tovább
Több hír
Ajánlások
Egyedi szoftvereket fejlesztünk ügyfeleinknek világszerte. Miután elkezdtük használni a QualityGate eszközt, érezhetően nőtt ügyfeleink elégedettsége, amely már rövid távon is újabb megbízásokat jelentett.
Saját termékünk fejlesztése során a költségek folyamatos csökkentésére törekszünk, amelyben nagy mértékben segítségünkre van a FrontEndART által fejlesztett QualityGate eszköz.
A QualityGate segíti fejlesztési hatékonyságunk növelését, a fejlesztéseink minőségének szinten tartását, és ez által a projektek kockázatának minimalizálását. A megoldás használata leegyszerűsítette a mások által fejlesztett rendszerek átvételét is.
Garai Krisztián (P92 RDI)
Orbán Előd (Enterprise Group Kft.)
Dr. Szepessy Zsolt (evopro Innovation)
 • Esettanulmányok

  Ismerje meg, hogyan használják mások a FrontEndART eszközeit a gyakorlatban! Szerezzen gyakorlati tapasztalatokat az esettanulmányainkból!

  Esettanulmányok letöltése
 • Whitepaper

  Szeretne többet megtudni a megoldásaink szakmai hátteréről? Olvassa szakértőink anyagait!

  Whitepaper letöltése