Magunkról

FrontEndART a szoftverminőség-menedzsment szakértője

 

Küldetésünknek tartjuk

  

Küldetésünknek tartjuk olyan innovatív és a gyakorlatban jól használható eszközök és megoldások kidolgozását, amellyel egyszerűen mérhető és menedzselhető az informatikai fejlesztések minősége. 

 

  

Eszközöket fejlesztünk

 

Melyekkel csökkenthetőek a fejlesztési költségek, javítható a szoftverfejlesztések minősége.

 

 

Szakértői szolgáltatásokat nyújtunk

 

Melyeket azért dolgoztunk ki, hogy ügyfeleink hatékonyabban használhassák az eszközeinket.

 

 

Egyetemi kutatásokra alapozzuk a megoldásainkat

 

Megoldásainkat a Szegedi Tudományegyetem Szoftverfejlesztés Tanszék nemzetközi díjakkal elismert kutatási eredményeire alapozzuk.

 

A kutatási eredményeket felhasználva a mindennapi munka során is jól használható eszközöket fejlesztünk. Célunk, hogy a gyakorlati tapasztalatok alapján folyamatosan javítsuk a megoldásaink használhatóságát.

 

 

Középpontba állítjuk a felhasználót

 

Azt valljuk, hogy a közvetlen felhasználói tapasztalatok segítik legjobban az eszközeink fejlesztését, ezért működésünket is arra alapozzuk, hogy a minél jobban megismerhessük a valós felhasználói igényeket. Ügyfeleink számíthatnak a személyes kiszolgálásra.

Amiért a FrontEndART termékei kiemelkedőek
Piacvezető szintű megoldások elérhető áron
Eszközeink felveszik a versenyt a vezető megoldásokkal megfizethető áron kompromisszumok nélkül.
Innovatív
Megoldásainkat a Szegedi Tudományegyetem Szoftverfejlesztés Tanszék nemzetközi díjakkal elismert kutatási eredményeire alapozzuk.
Egyszerű használat
Eszközeink a mindennapok során is jól alkalmazhatóak a komplex problémák kezelésére.
Kiemelkedő megtérülés
A termékeinkkel kiemelkedő megtérülések érhetőek el a fejlesztési és tesztelési költségek csökkentése révén.
Hírek
 • Szimbolikus kódvégrehajtás workshop (2016.03.08.)
  2016-02-15
  icon
  A sorban következő alkalom témája a szimbolikus kódvégrehajtás. Aki fejlesztő vagy tesztelő létére már találkozott NullPointerException-nel, ClassCastException-nel, nullával való osztással - röviden f...
  Olvasson tovább
 • Szoftvertesztelői képzés indul
  2015-02-02
  icon
  A FrontEndART Kft. 11 alkalmas, alapszintű szoftvertesztelői oktatást indít 2015. március 7-től szombatonként Szegeden....
  Olvasson tovább
Több hír
Ajánlások
Egyedi szoftvereket fejlesztünk ügyfeleinknek világszerte. Miután elkezdtük használni a QualityGate eszközt, érezhetően nőtt ügyfeleink elégedettsége, amely már rövid távon is újabb megbízásokat jelentett.
Saját termékünk fejlesztése során a költségek folyamatos csökkentésére törekszünk, amelyben nagy mértékben segítségünkre van a FrontEndART által fejlesztett QualityGate eszköz.
A QualityGate segíti fejlesztési hatékonyságunk növelését, a fejlesztéseink minőségének szinten tartását, és ez által a projektek kockázatának minimalizálását. A megoldás használata leegyszerűsítette a mások által fejlesztett rendszerek átvételét is.
Garai Krisztián (P92 RDI)
Orbán Előd (Enterprise Group Kft.)
Dr. Szepessy Zsolt (evopro Innovation)