Karrier

Legyünk sikeresek együtt!

 • 2017-10-19

  Cégünk új marketinges munkatársat keres az újonnan bevezetésre kerülő szoftverminőség monitorozó rendszerünk online marketing stratégiájának megtervezésére, valamint a nemzetközi piac meghódítására szánt marketing gépezet beindítására.

  Olvasson tovább
 • 2016-11-07

  Dinamikusan fejlődő szegedi csapatunkba keresünk Junior és Senior Java fejlesztőket folyamatban levő ipari projektekhez, valamint saját termékeink továbbfejlesztéséhez, amelyek a szoftverkarbantartás és minőségbiztosítás terén nyújtanak egyedi, világszinten elismert megoldásokat.

  Olvasson tovább
 • 2014-11-17

  Dinamikusan fejlődő szegedi csapatunkba keresünk tesztelőket folyamatban levő, jelenleg is fejlesztés alatt álló, a szoftverkarbantartás és minőségbiztosítás terén világ szinten elismert megoldásokat biztosító termékeink manuális és automatikus teszteléséhez.

  Olvasson tovább
 • 2014-11-16

  Dinamikusan fejlődő szegedi csapatunkba keresünk szakmai gyakorlatot teljesítő diákokat egy újonnan kialakítandó Android csapatba, a szoftverkarbantartás és minőségbiztosítás terén világ szinten elismert megoldásokat biztosító termékeink mobil applikációjának fejlesztésére.

  Olvasson tovább
Ajánlások
Egyedi szoftvereket fejlesztünk ügyfeleinknek világszerte. Miután elkezdtük használni a QualityGate eszközt, érezhetően nőtt ügyfeleink elégedettsége, amely már rövid távon is újabb megbízásokat jelentett.
Saját termékünk fejlesztése során a költségek folyamatos csökkentésére törekszünk, amelyben nagy mértékben segítségünkre van a FrontEndART által fejlesztett QualityGate eszköz.
A QualityGate segíti fejlesztési hatékonyságunk növelését, a fejlesztéseink minőségének szinten tartását, és ez által a projektek kockázatának minimalizálását. A megoldás használata leegyszerűsítette a mások által fejlesztett rendszerek átvételét is.
Garai Krisztián (P92 RDI)
Orbán Előd (Enterprise Group Kft.)
Dr. Szepessy Zsolt (evopro Innovation)