Esettanulmányok

Ismerje meg, hogyan használják mások a FrontEndART eszközeit a gyakorlatban! Szerezzen gyakorlati tapasztalatokat az esettanulmányainkból!

 • Számoljunk karbantarthatósági költséget QualityGate-tel

  Az esettanulmányunkban megismerheti, hogy egy, a nemzetközi piacon is jelenlevő szoftverfejlesztő cég, a Qualysoft Informatika Zrt., hogy határozta meg egy alkalmazás jövőbeni várható fejlesztési, karbantartási költségeket a QualityGate segítségével.

  Letöltés
 • Melyik fejlesztő céget válasszam?

  Az alábbi esettanulmány megmutatja, hogyan ad objektív, eddig nem nagyon mért, de igen fontos minőségi jellemzőt a QualityGate ahhoz, hogy a megrendelő kiválaszthassa a számárra legjobb fejlesztő céget,  és  hogyan befolyásolta a kiválasztás mentét az új minőségi jellemző bevezetése.

   

  Ajánljuk beszerzőknek és azoknak, akiknek fontos, hogy a legjobb fejlesztőket találják meg.

  Letöltés
 • Quality Gate, mint SLA monitorozó banki környezetben

  Az alábbi esettanulmány röviden bemutatja, hogy egy nagy banki környezetben a QualityGate forráskód menedzsment eszköz, mint a SLA mérő eszköz, hogyan került bevezetésre, melyek a bevezetés és pilot időszak legfontosabb tapasztalatai.

  Letöltés
Hírek
 • Szimbolikus kódvégrehajtás workshop (2016.03.08.)
  2016-02-15
  icon
  A sorban következő alkalom témája a szimbolikus kódvégrehajtás. Aki fejlesztő vagy tesztelő létére már találkozott NullPointerException-nel, ClassCastException-nel, nullával való osztással - röviden f...
  Olvasson tovább
 • Szoftvertesztelői képzés indul
  2015-02-02
  icon
  A FrontEndART Kft. 11 alkalmas, alapszintű szoftvertesztelői oktatást indít 2015. március 7-től szombatonként Szegeden....
  Olvasson tovább
Több hír